"De Esterse Wandelaars"

aangesloten bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland


Routebeschrijving


Naar clubgebouw w.s.v. D.E.W. Escharen


Startplaats : Clubgebouw w.s.v. D.E.W. Escharen, Essinklaan 1, Grave (Wijk Estersveld).
    Het gebouw bevindt zich achter Basisschool "De Sprankel".
     
Vanuit Cuijk : Kruising Jan van Cuijkdijk / Estersveldlaan linksaf richting Escharen, rijden tot aan de verkeerslichten, bij de verkeerslichten linksaf en links de parkeerplaats oprijden.
       
Vanuit Nijmegen : Over de Graafse brug, bij de tweede verkeerslichten linksaf, op de rotonde rechtdoor, bij de verkeerslichten rechtdoor en links de parkeerplaats oprijden.
     
Vanuit Den Bosch : Direct nadat u aan de rechterzijde het huis van bewaring bent gepasseerd bij de verkeerslichten rechtsaf, op de rotonde rechtdoor, bij de verkeerslichten rechtdoor en links de parkeerplaats oprijden.
     
Openbaar vervoer : Vanaf het busstation Grave, gaat u linksaf de Trompetterstraat in richten het centrum van Grave, gaat over in Klinkerstraat, gaat over in Brugstraat. Aan het einde oversteken en linksaf Sint Elisabethstraat/Jan van Cuijkdijk. Voor de begraafplaats gaat u rechts Estersveldlaan (linkerzijde van de weg lopen). Na de basisschool gaat u linksaf het pad langs de school volgen. Vervolgens gaat u linksaf de speelplaats van de basisschool op. U bent gearriveerd bij het startburo.


Voor meer inlichtingen: T. Alders Tel. 0486 - 473527 of T. van den Broek Tel. 0486 - 472467